onsdag 18 februari 2009

Kommunicera

Vad jag älskar kommunikation. Särskilt tvåvägs.

Jag är själv här ute har ni förstått det eller? Skriv något, snälla!! Berätta det senaste från vad som händer i Svedala eller vad som helst.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Senaste nytt från Sverige: GM varslar 20 000 jobb i USA. SAABs framtid i Sverige är oklar. Folk är oroliga. Många verkar tycka att regeringen ska gå in med pengar.

Rättegången mot Pirate Bay har dragit igång. Åklagaren har redan dragit tillbaka en hel del av åtalspunkterna. Rättegången förväntas pågå in i mars.

Tyskan i Arboga-målet fick livstids fängelse.

En kvinna i Eskilstuna har gjort abort två gånger efter att ha fått reda på att hon bar på en flicka. Vilket har lett till diskussioner om man kan kan neka folk att få reda på könet på fostret eller om man ska - trots allt - få neka en abort... låter läskigt, tycker jag...

Vädret är lagom kallt och det faller lite snö då och då. Jag åker längdskidor på isen och ibland tittar solen fram.

Hoppas att du har det bra! Var försiktig med dyket om du har ont i lungorna! krma

Anonym sa...

Det är ju bara skönt att få veta hur du har det, här hemma sitter vi och håller på att frysa ihjäl och du har det bra i värmen.
Hoppas bara att du inte dragit på dig lunginflammation....
Ha de bra Hanna
Kram

Anonym sa...

Å så lite intern info..

Dvdn är laddad!


Hoppas du kan mota bort lungontet, låter härligt att dyka där.

Lilli sa...

Det är väl dags att vakna snart. Klockan är väl morgon för dig. Hoppas att det känns bättre i lungan/bröstet. Du oroade ju lilla mamsen ordentligt.
Jag bara räknar steg. Vi går ju till Berlin som du kanske vet. Fick över 19000 steg i går i Stockholm. Sen försöker man ju slå nytt rekord varje dag, fast man lyckas ju inte. I morse gick jag till jobbet isf att ta bilen. Bara nyttigt och miljövänligt.
Ha det gott

Blingbling sa...

Jag har nästan gjort slut med Italiano. Vi har i alla fall inte sex längre höhö. Men han får fortfarande laga mig mat :)

Anonym sa...

Tess: Isar låter faktiskt härligt!
Nisse: hoppas inte jag heller...
Stina: Så det är på gång alltså! såg att det börjar här på NZ ocksp imorgon.
Mamma: Det låter bra att gå :)
Bling: Hmmm...

Anonym sa...

Mer nyheter hemifrån...

BNP i Sverige sjönk 4,9 procent. Det är det största fallet sen 90-talet.

"Män som hatar kvinnor" har biopremiär i helgen. Förväntningarna är höga...

Viktoria och Daniel har förlovat sig och gifter sig nästa år.

Det går inte så bra för svenskarna i skidor som man hoppats. Anja åker ut och Kalla lever inte upp till förra årets prestationer.

På spåret är slut för säsongen. Oldsberg återvänder inte som programledare, utan han tar och återupplivar "Här är ditt liv". Ikväll är det säsongspremiär för "Så ska det låta".

Du är saknad.